ΠΑΣΕWIND – 24ωρη Απεργία την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου

ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΑΠΟΛΥΣΗ! ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ!

 

Το επιχειρησιακό σωματείο της Wind μαζί με όλους τους συναδέλφους, σε όλα τα τμήματα και τις διευθύνσεις σε όλα τα κτήρια απαιτούμε την επαναπρόσληψη του .

 

 

Ο συνάδελφος που απολύθηκε την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου είναι στην εταιρεία μόλις λίγους μήνες στο τμήμα δικτύου, άριστος στην δουλειά του, με προσφορά σε ένα τμήμα με πολλές ανάγκες.

Εξάλλου όχι μόνο δεν υπήρχε κανένα παράπονο από την εργασία του αλλά πολύ νωρίτερα από το προβλεπόμενο η ομάδα του τον εμπιστεύτηκε να μπει στο καθεστώς standby, να αναλάβει την ευθύνη δηλαδή επίλυσης άμεσων κρίσιμων προβλημάτων. Απολύθηκε για τη συμμετοχή του σε κάθε απεργία και κινητοποίηση, απολύθηκε για το ότι ήταν γραμμένος και στα δύο σωματεία στο επιχειρησιακό και στο κλαδικό ΣΕΤΗΠ

 

Ο συνάδελφος δεν υπέγραψε την απόλυση του αλλά κάλεσε το σωματείο. Άμεσα προχωρήσαμε σε Γενική Συνέλευση και αποφασίστηκε 24ωρη Απεργία την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου. Η απεργία της Παρασκευής και η Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε αποφάσισε νέα 24ωρη Απεργία τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου και νέα Συνέλευση στις 10:00 π.μ. για να αποφασίσουμε πώς θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας για την επαναπρόσληψη του συναδέλφου μας.

 

Στέλνουμε το μήνυμα πώς είτε θα μπούμε όλοι για δουλειά μαζί με τον συνάδελφο μας είτε δεν θα μπει κανείς.

ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ Η ΑΠΟΛΥΣΗ! ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ!

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4/11

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 10.00 ΣΤΗΝ Λ.ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ

 

 

 

 

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.