ΠΑΣΕWIND – ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 4/11

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 4/11

Συνάδελφοι,

Την Παρασκευή δώσαμε μια πρώτη αγωνιστική απάντηση στην διοίκηση της Wind με την 24ωρη απεργία. Με την συμμετοχή μας, την περιφρούρηση της απεργίας αλλά και την αλληλεγγύη από συναδέλφους από όλο τον κλάδο βροντοφωνάξαμε πως δε θα κάνουμε πίσω μέχρι να παρθεί πίσω η τρομοκρατική απόλυση του συναδέλφου Μ.Μ.

Ο αγώνας δε σταματά εδώ. Το Σάββατο το κλαδικό σωματείο προχώρησε σε παράσταση διαμαρτυρίας για την απόλυση σε κεντρικό κατάστημα της εταιρείας. Με απόφαση της γενικής μας συνέλευσης Προχωράμε σε νέα 24ωρη απεργία στη Wind τη Δευτέρα 4/11 και σε νέα συνέλευση στο κτίριο της Λ. Αθηνών στις 10 το πρωί.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην απεργία και στη Γενική συνέλευση να συζητήσουμε πώς θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας μέχρι την νίκη, την ανάκληση της απόλυσης!

Συνάδελφοι,

Η στιγμή είναι κρίσιμη, η διοίκηση με την απόλυση προσπαθεί να μας τρομοκρατήσει, να δείξει πως όποιος σηκώνει κεφάλι φεύγει ανεξάρτητα αν είναι παλιός, νέος, κάλος κ αγαπητός. Κανείς δεν είναι ασφαλείς, ο καθένας μπορεί να είναι ο επόμενος αν δε τραβήξουμε τώρα μια κόκκινη γραμμή, δε πούμε ένα στοπ. Φαίνεται πως μας φοβούνται και ανησυχούν, γι αυτό κλείδωσαν τις εγκαταστάσεις τη εταιρείας όταν δε τους πέρασε ο κλασικός απεργοσπαστικός σχεδιασμός στο κτίριο στο Μαρούσι.

Συμμετέχουμε στην απεργία, την περιφρούρηση και την Γενική συνέλευση! Δηλώνουμε απεργία, δεν υποκύπτουμε στις πιέσεις των προϊσταμένων για δουλειά απ το σπίτι. Αρνούμαστε να κάνουμε δουλειά ή βάρδια απολυμένου! Όλοι μαζί μπορούμε να πάρουμε πίσω την απόλυση, να βάλουμε φρένο την τρομοκρατία!

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4/11

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 10.00 ΣΤΗΝ Λ.ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.