ΠΑΣΕWIND-ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 5/11

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 5/11

Συνάδελφοι,

Την Παρασκευή δώσαμε μια πρώτη αγωνιστική απάντηση στην διοίκηση της Wind με την 24ωρη απεργία. Με την συμμετοχή μας, την περιφρούρηση της απεργίας αλλά και την αλληλεγγύη από συναδέλφους από όλο τον κλάδο βροντοφωνάξαμε πως δε θα κάνουμε πίσω μέχρι να παρθεί πίσω η τρομοκρατική απόλυση του συναδέλφου Μ.Μ.

Ο αγώνας δε σταμάτησε εδώ. Το Σάββατο το κλαδικό σωματείο προχώρησε σε παράσταση διαμαρτυρίας για την απόλυση σε κεντρικό κατάστημα της εταιρείας. Με απόφαση της γενικής μας συνέλευσης προχωρήσαμε σε νέα 24ωρη απεργία στη Wind τη Δευτέρα 4/11.

Συνεχίζουμε με στάση εργασίας 08.00 – 11.00 το πρωί της Τρίτης. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην στάση εργασίας και στην περιφρούρηση ώστε να συζητήσουμε πώς θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας μέχρι την νίκη, την ανάκληση της απόλυσης!

Συνάδελφοι,

Η στιγμή είναι κρίσιμη, η διοίκηση με την απόλυση προσπαθεί να μας τρομοκρατήσει, να δείξει πως όποιος σηκώνει κεφάλι φεύγει ανεξάρτητα αν είναι παλιός, νέος, κάλος κ αγαπητός. Κανείς δεν είναι ασφαλείς, ο καθένας μπορεί να είναι ο επόμενος αν δε τραβήξουμε τώρα μια κόκκινη γραμμή, δε πούμε ένα στοπ. Φαίνεται πως μας φοβούνται και ανησυχούν, γι αυτό κλείδωσαν τις εγκαταστάσεις τη εταιρείας όταν δε τους πέρασε ο κλασικός απεργοσπαστικός σχεδιασμός στο κτίριο στο Μαρούσι. Την Δευτέρα κάλεσαν την ασφάλεια στις δύο το μεσημέρι ενώ ασφαλίτης έμεινε έξω από το χώρο της απεργίας στη Λ. Αθηνών και δίπλα ουσιαστικά στους απεργούς μέχρι να τον υποχρεώσουμε να αποχωρήσει

Συμμετέχουμε στην στάση εργασίας, την περιφρούρηση και την Γενική συνέλευση! Δηλώνουμε απεργία, δεν υποκύπτουμε στις πιέσεις των προϊσταμένων για δουλειά απ το σπίτι. Αρνούμαστε να κάνουμε δουλειά ή βάρδια απολυμένου! Όλοι μαζί μπορούμε να πάρουμε πίσω την απόλυση, να βάλουμε φρένο την τρομοκρατία!

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 5/11

ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ

 

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.