ΠΑΣΕWIND-ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΈΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΗ Λ.ΑΘΗΝΩΝ 106 ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 12/11 ΣΤΙΣ 08.00

ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ

 

Συνάδελφοι,

Ο αγώνας για την επαναπρόσληψη του συναδέλφου ΜΜ έχει γίνει καρφί στο μάτι της εργοδοσίας της Wind. Λόγος είναι η αταλάντευτη στάση του συναδέλφου, που τους πέταξε στα μούτρα τα 4 χιλιάρικα που το πρόσφεραν για να «φύγει εθελοντικά». Λόγος είναι και οι δυο 24ωρες απεργίες και η στάση εργασίας αλλά και οι παραστάσεις διαμαρτυρίας στα καταστήματα της σταδίου ,Νέας Σμύρνης και Περιστερίου. Κυρίως όμως λόγος είναι η κοινή θέση όλων των εργαζομένων στην εταιρεία, ανεξάρτητα αν απέργησαν ή όχι, για το άδικο και εκδικητικό χαρακτήρα της απόλυσης.

Γι’ αυτό φρόντισε άμεσα η εργοδοσία να βγάλει μέσα από τους προϊσταμένους και τα τσιράκια της βρωμιές και ψέματα για να διαβάλει τον συνάδελφο και το σωματείο. Καλούμε τους συναδέλφους όχι μόνο να μην πιστεύουν λέξη απ’ αυτά που ακούγονται αλλά να απαντάνε και να αποστομώνουν τους υβριστές. Και ξεκαθαρίζουμε: Αν δε σταματήσει τώρα από τα διάφορα τσιράκια η εκστρατεία λάσπης, σ ’αυτή τη λάσπη θα τους βουτήξουμε και θα κάνουν καιρό να βγουν στην επιφάνεια!

Εξώδικα στο σωματείο η εργοδοσία έχει στείλει πολλά. Το τελευταίο όμως αποτελεί μνημείο αισχρότητας και κυνισμού. Μας εγκαλούν ότι δε τηρήσαμε αυτά που ψηφίστηκαν στο πολυνομοσχέδιο, αυτά κόντρα στα οποία απεργήσαμε στις δυο 24ωρες απεργίες και ήταν η αφορμή της απόλυσης του ΜΜ, ότι δεν τηρήσαμε τους απεργοκτόνους νόμους που ψήφισαν διαδοχικά ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Τους απαντάμε: το ΠΑΣΕWIND δε θα γίνει στη δικιά μας βάρδια σωματείο-συνεταιράκι τους για να χαριεντίζονται και να πανηγυρίζουν για τους δείκτες και την κερδοφορία τους! Είναι και θα παραμείνει αγωνιστικό, ταξικό και θα παλεύει μέχρι τέλους για τα συμφέροντα των εργαζομένων!

Τους πονάει η στάση των συναδέλφων και μέσα στην εταιρεία αλλά και στον κλάδο απέναντι στα σχέδια τους γι’ αυτό και ξεδιάντροπα μιλάνε για «δήθεν αλληλεγγύη στον απολυμένο» ενώ «ενιαία» μαζί της στη λάσπη βαδίζουν και διάφοροι δήθεν αγωνιστές συνδικαλιστές που βγαίνουν από το λαγούμι τους για να κριτικάρουν αγώνες που ούτε θέλουν ούτε συμμετέχουν!

Συνάδελφοι,

Το πώς οι εργαζόμενοι στη Wind θα συμπαρίστανται και θα εκδηλώνουν την πραγματική ταξική αλληλεγγύη τους δεν θα το αποφασίσει ούτε η εργοδοσία ούτε κανένας αυτόκλητος σωτήρας. Μέσα από το σωματείο μας, συζητάμε αποφασίζουμε και δρούμε! Συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι την δικαίωση, την ανάκληση της απόλυσης:

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΈΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΗ Λ.ΑΘΗΝΩΝ 106 ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 12/11 ΣΤΙΣ 08.00

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΉ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ 18/11

 

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.