Για τις πυρκαγιές – ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Συνάδελφοι καλησπέρα,

Μετά από την άμεση ανταπόκριση πολλών συναδέλφων σας ενημερώνουμε για τα εξής:

  1. Όποιος συνάδελφος επιθυμεί μπορεί να συνεισφέρει και χρηματικά. Θα αγοραστούν τα αντίστοιχα υλικά και θα δοθούν οι αποδείξεις από το σωματείο.
  2. Αύριο τα γραφεία του σωματείου στο ισόγειο στην ΛΑ θα είναι ανοιχτά 10.00-11.00 και 14.30 -15.30 για την συλλογή. Επιπρόσθετα όποιος συνάδελφος θέλει μπορεί να απευθυνθεί στα μέλη του ΔΣ Ο. Κολιούση και Σ. Γιώνη.
  3. Αύριο το μέλος του ΔΣ Γιώργος Βασιλάκης θα βρίσκεται στο εστιατόριο στο Μαρούσι 13.00-14.00 για την συλλογή. Επίσης στο Μαρούσι μπορείτε να απευθυνθείτε στον συνάδελφο Π. Αυρηλιώνη (K66A ισόγειο)
  4. Στην παράδοση της βοήθειας θα δοθεί προτεραιότητα με βάση τις ανάγκες τους σε συναδέλφους πυρόπληκτους.
  5. Υπάρχει άμεση ανάγκη και για αίμα. Όποιος επιθυμεί μπορεί να μεταβεί σε όλες τις αιμοδοσίες της Αττικής, της Χαλκίδας,  της Κορίνθου από τις 9 πμ. έως 14.00 καθώς και στις αιμοδοσίες των νοσοκομείων : Γ.Ν.Α ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ, Γ.Ν. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ (ΘΡΙΑΣΕΙΟ), Γ.Ν. Η ΕΛΠΙΣ (με έκτακτο διευρυμένο ωράριο από 09 π.μ. – 20 μ.μ.)
  6. Σε συνεννόηση με την διοίκηση της εταιρείας και με βάση την υπάρχουσα νομοθεσία καλούμε να
  7. να δικαιολογηθούν λόγω της καταστροφής άδειες στους πυρόπληκτους συναδέλφους για όσες μέρες χρειαστεί να λείψουν από την εργασία τους,
  8. να δικαιολογηθούν οι ώρες απουσίας όσων συναδέλφων επιθυμούν να δώσουν αίμα.

Εκ του ΔΣ ΠΑΣΕWIND

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.