Τι κάνει νιάου νιάου…

Συνάδελφοι,

Τα παιχνίδια της διοίκησης στην πλάτη των εργαζομένων, οι υπεκφυγές δεν έχουν τελειωμό. Οι απολύσεις του καλοκαιριού, η εργολαβοποίηση, η αποκοπή έργου του NTS. Και τώρα σειρά έχουν οι αναδιαρθρώσεις και συνενώσεις τμημάτων και διευθύνσεων.

Ενώ ακριβώς την προηγούμενη βδομάδα το ΗR διαβεβαίωνε το ΔΣ του σωματείου, πως δε πρόκειται να γίνουν σημαντικές αλλαγές γενικά και ειδικότερα στο δίκτυο, έχουν ήδη ανακοινώσει επίσημα σε κάποια τμήματα και μέσω… διαρροών σε άλλα ότι προχωράνε σε συγχώνευση των τμημάτων Engineering και Operations του δικτύου.

Το πόσο ασήμαντο θεωρεί η εταιρεία το αν θα είναι ενήμεροι οι εργαζόμενοι και το σωματείο τους για το μέλλον τους ή αν θα ζουν μέσα στην ανασφάλεια και την αμφιβολία όπως οι συνάδελφοι στο δίκτυο τους τελευταίους μήνες είναι ξεκάθαρο και στοχευμένο. Μας θέλουν εξουθενωμένους απλά να αποδεχόμαστε ότι αποφασίζουν αυτοί για τις ζωές μας.

Καμία αναμονή! Όλοι μαζί μπορούμε να εξασφαλίσουμε πως οι αλλαγές που προωθούν δε θα επιφέρουν καμιά μεταβολή στην εργασιακή σχέσεις μας και προφανώς ότι δε θα οδηγήσουν σε απολύσεις των κατά την διοίκηση …. περισσευούμενων.

Γι αυτό καλούμε τους συναδέλφους σε συνέλευση του σωματείου την Πέμπτη 27/9 στις 11 το πρωί στο μεγάλο meeting room του 3ου ορόφου.

Σας καλούμε να συζητήσουμε πως θα υπερασπίσουμε τα κεκτημένα, πως θα οργανώσουμε την μάχη ώστε να απαιτήσουμε από την διοίκηση να δεσμευτεί γραπτώς πως :

 

  • Δε θα υπάρξει καμιά βλαπτική μεταβολή των εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων που εμπλέκονται σε ωράρια και ώρες δουλειάς, σε αντικείμενο και ευθύνες, στην πληρωμή υπερωριών, στα νυχτερινά, στα επιδόματα.
  • Θα  κατοχυρωθεί το stand by όπως προβλέπονταν από την επιχειρησιακή σύμβαση
  • Δε θα γίνει καμία απόλυση 
Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.