ΝΕΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ – ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 14.00 ΣΤΟ 3ο ΟΡΟΦΟ ΤΗΣ Λ.ΑΘΗΝΩΝ

Δε χωράς πουθενά…

Συνάδελφοι,

Οι προβληματισμοί και οι ανησυχίες που είχαν εκφραστεί από την πρώτη στιγμή για τη στόχευση των αναδιαρθρώσεων στο δίκτυο επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο και με ταχύτητα αστραπή. Δύο συνάδελφοι από το δίκτυο, συνάδελφοι που είδαν το όνομα τους στο οργανόγραμμα που ανακοινώθηκε την προηγούμενη βδομάδα, που τους είχαν δοθεί ακόμα και οι θέσεις που θα κάθονται απολύθηκαν χθες με συνοπτικές διαδικασίες και με τη δικαιολογία πως δε χωράνε στη νέα δομή.

 

Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι οι εξαγγελίες της εργοδοσίας ότι πρόκειται για απλή αναδιοργάνωση, ότι δε θα αλλάξει τίποτα και προχωράμε όπως είμαστε ήταν ψέματα. Οι απολύσεις αυτές έρχονται να προστεθούν στις καλοκαιρινές και στο δίκτυο και στο IS και πλέον είναι προφανές ότι η αναδιάρθρωση δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα μέσο για να μειώσουν το προσωπικό, να ξεζουμίσουν και άλλο αυτούς που μένουν πίσω αυξάνοντας και άλλο την κερδοφορία της εταιρείας.

Συνάδελφοι,

Δεν πρέπει αυτή η στάση της εργοδοσίας να μείνει αναπάντητη. Είναι η στιγμή να φωνάξουμε ότι δε θα πάμε σαν πρόβατα στη σφαγή, ότι δε θα ανεχτούμε να απολύεται ο διπλανός μας με την προοπτική να έρθει αύριο και η δική μας η σειρά.

 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΣΤΙΣ 14.00 ΣΤΟ 3Ο ΟΡΟΦΟ ΤΗΣ Λ.ΑΘΗΝΩΝ

ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ  

ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ, ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ 

ΜΑΖΙΚΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.