ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ 11 ΟΚΤΩΒΡΗ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΡΕΝΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΗ

ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 10.00 ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

 

Η επόμενη φάση του σχεδίου της διοίκησης να αυξήσει τα κέρδη της μειώνοντας το λειτουργικό κόστος της είναι ήδη σε εξέλιξη με τον χειρότερο τρόπο και με ταχύτητα αστραπή: νέα μείωση του προσωπικού, και παραπέρα ξεζούμισμα σε αυτούς που μένουν πίσω

 

Χτες το απόγευμα απολύθηκαν δύο συνάδελφοι από το δίκτυο με χρόνια προσφοράς και εμπειρίας, με συνοπτικές διαδικασίες και με τη δικαιολογία πως δε χωράνε στη νέα δομή (και ας είχαν ανακοινωθεί στο οργανόγραμμα της προηγούμενης βδομάδας).

 

Είναι ξεκάθαρο ότι οι καθησυχαστικές συναντήσεις ότι πρόκειται για απλή αναδιοργάνωση, ότι δε θα αλλάξει τίποτα και προχωράμε όπως είμαστε ήταν καθαρά ψέματα.

 

Δίνουμε πρώτη απάντηση!

Δεν θα ανεχόμαστε συνάδελφοι μας να απολύονται.

Δεν περιμένουμε απλά την σειρά μας.

Αντιδρούμε! Τον φόβο και την ανασφάλεια που καλλιεργούν τον κάνουμε μέσα από την οργάνωση και την συσπείρωση μας οργανωμένο αγώνα διεκδίκησης!

Αυτό που τους πονάει είναι να σταματήσουμε την παραγωγή! Να μείνουν πίσω τα έργα! Να μην λειτουργήσει το standby! Δείχνουμε στην πράξη στην εταιρεία ότι χωρίς την δική μας εργασία δεν μπορεί να λειτουργήσει!

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

  • Να σταματήσουν τώρα οι απολύσεις.

Κανένας εργαζόμενος δεν περισσεύει ούτε σε αυτήν ή σε καμία οργανωτική δομή της εταιρείας.

  • Καμιά βλαπτική μεταβολή των εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων στο σύνολο της εταιρείας. Ειδικά για τις διευθύνσεις που εμπλέκονται καμία βλαπτική μεταβολή σε ωράρια και ώρες δουλειάς, σε αντικείμενο και ευθύνες, στην πληρωμή υπερωριών, στα νυχτερινά, στα επιδόματα.
  • Κατοχύρωση του επιδόματος stand by όπως προβλέπονταν από την επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΗ

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.