ΠΑΣΕWIND: Δεν υπογράφει κανείς την απόλυση του – όλοι στη νέα ΓΣ του σωματείου μας Τρίτη στις 10 το πρωί στον 6ο όροφο στην Λ. Αθηνών για κλιμάκωση του αγώνα μας.

Συνάδελφοι,

Μετά την μαζική συνέλευση στο 6ο όροφο για το θέμα των εθελουσίων απολύσεων αποφασίσαμε πως δεν θα ξεπουλήσουμε χρόνια εργασίας, θυσιών, βραδινών και ατελείωτων βαρδιών, γιορτών και αργιών μακριά από τις οικογένειες μας.

Με μαζική παρέμβαση στο HR απαιτήσαμε απάντηση στα αιτήματα μας από την διοίκηση μέχρι το πρωί της Τρίτης. Εκεί παραδώσαμε υπογεγραμμένο το συνημμένο κείμενο στη διοίκηση.

Συμμετέχουμε όλοι στη νέα Γενική Συνέλευση του σωματείου μας αύριο Τρίτη στις 10 το πρωί στον 6ο όροφο στην Λ. Αθηνών για κλιμάκωση του αγώνα μας.

Δεν υπογράφει κανείς την απόλυση του!

Συσπειρωμένοι και οργανωμένοι στο σωματείο μας απαιτούμε:

  • Υπογραφή Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας χωρίς κανένα διαχωρισμό μεταξύ των εργαζομένων με αφετηρία την σύμβαση του 2014 ως βάση για αυξήσεις
  • Διασφάλιση των θέσεων εργασίας των συναδέλφων ειδικα στα εμπλεκόμενα τμήματα τουλάχιστον για 2 χρόνια
  • Καμιά βλαπτική μεταβολή των εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων στο σύνολο της εταιρείας σε ωράρια και ώρες δουλειάς, σε αντικείμενο και ευθύνες, στην πληρωμή υπερωριών, στα νυχτερινά, στα επιδόματα.
  • Καμία αποκοπή έργου, καμία εργολαβία, καμία αλλαγή των εργασιακών μας σχέσεων προς το χειρότερο
Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.